Cursus HACCP: een 'geslaagde' dag
Omdat we bij Westrom eet- en drinkwaren bereiden en verkopen, is het heel belangrijk om te weten hoe je dat hygiënisch en veilig doet en wat de wettelijke regels zijn. Hoe ontvang je bijvoorbeeld goederen en hoe sla je ze op? Welke registratieformulieren gebruik je daarbij? Hoe bereid je gerechten, hoe presenteer je ze? Wat zijn de risico’s van voedselbesmetting? Ook persoonlijke hygiëne en schoonmaak kwamen aan bod.
De trainer, Arjan Kingma van Stichting Horeca Onderwijs, kreeg voordat de cursus begon een rondleiding in onze keuken. Hij stelde tevreden vast dat alles er keurig en schoon uitziet. Nu de medewerkers meer kennis hebben over hygiëne en voedselveiligheid durven wij met overtuiging te zeggen dat je in goede handen bent als je bij ons komt lunchen of vergaderen.
Van links naar rechts: Sanny, Fien, Arjan (trainer), Jorgina, Angela, Yvonne, Annelies en Annie.